keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

KVA-M Yoda ja Mellin ekat maastot

Helatorstaina oli "kotikisoihin" Kemiin ilmoitettu koko kööri.
Yoda ja Femma juoksivat parina, tällä kertaa Yodan kunto riitti hyvin, mutta selvästi joukon blondikin on alkanut oppimaan ettei sen viheen perässä kannata ihan joka kulmaa tehdä.

Femma lähti tulisesti liikkeelle, mutta taas radan loppupuoliskolla missä vieheenvetolaite ja tuomarit majailivat tapahtui jotain.. Femma ei siis taaskaan lopussa päässyt ihan maaliin asti ja pisteet eivät näin riittäneet finaaliin.
Ookka juoksi radan yksin. Ensimmäinen kurvi oli Ookan mielestä täysin turha ja Ookka oikaisikin sen ja odotteli hetken viehettä saapuvaksi "sinne minne se kuitenkin menee".. ekan kurvin jälkeen minun nähden Ookka veti ihan hienosti ajohaukulla koko matkan. Pisteitä kertyi 205 ja paikka finaaliin.
Yodan alkueräpisteet olivat 227, eli kovin paljon huonompaa juoksua finaalissa ei kestänyt tehdä että pisteet riittivät siihen viimeiseen sertiin (sertiraja väh. yht. 450p.).. Tästä syystä Ookka jätettiin finaalista pois, koska sen tehdessä "perinteiset" myös Yodan juoksu olisi mennyt penkin alle.
Ookalle jäi hyvä mieli kun ainakin alkuerässä pääsi tappamaan pupun maalissa ja Yoda juoksi finaalissa yksin juuri ja juuri tarvittavat pisteet 225, eli yhteensä 452p ja viimeinen SERTK!! Näin Yodasta leivottiin käyttövalio maastoista!


Myös Hero pyörähti radalla heromaiseen tyyliin, "ihan hyvin".. pisteet totaalisen surkeat 186p mutta Herolla oli kivaa..

Melli kisasi ensimmäistä kertaa maastoissa ja sai arvonnassa parikseen kokeneen konkarin (ratalinjainen maastovalio). Melli juoksi muutoin todella hyvin, mutta parin oikoessa alussa Mellikin joutui oikomaan muutaman mutkan.
Muuten Melli pysyi todella hyvin ratalinjaisen perässä. Melli alkuerän pisteet olivat myöskin melko naftit 228p. mutta niin muillakin, koska eroa ykköseen oli vain 5pistettä!
Finaalissa sitten parin suhteen oli parempi tuuri. Näyttelylinjainen, ekakertalainen uros.
Lopputulema oli Mellille pisteitä 466 ja SERTK, sija 1 ja Lapin kennelpiirin paras!!

Nyt onkin tälle kaudelle se suurin tavoite täyttynyt.. Yoda osallistunee maastoissa vain johonkin arvokisoihin, Ookka kisaa vain sopivilla hiekkakuopilla ja Femma pitää taukoa maastoista ja keskittyy saamaan ratakirjat.
Mellin kanssa pitää keksiä jotkut maastot tälle kesälle..
Ekat ratakisat tytöillä (Ookka ja Yoda) tarkoitus korkata juhannuksena Virpiniemessä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti