lauantai 13. syyskuuta 2014

Ratatreenit ja Susun viimeinen matka


Keskiviikkona pakkasin itskut autoon ja ajelin Virpiniemen ratatreeneihin.
Ookka, Yoda ja Femma juoksi yhdessä 350m harjotuksena 20.9. kisoja varten.


Alunperin kisoihin oli tarkoitus ilmoittaa vaan Yoda, mutta koska itskulähtö ei olisi noussut pystyyn ilmotin koko köörin.
Treenit meni ihan hyvin, Femma paineli ulkokopista keulaan ja Ookka sinnitteli hetken kakkosena.
Yoda veteli taas "avaruuskaistoja" eli melko ulkona. Kiri kuitenkin lopussa selvästi Femman ohi.
Käsiajaksi tuli 32,28s.. Ookka hieman lannistui kun jäi viimeiseksi ja oli sairasloman jäljiltä muutenkin "ei niin tikissä", tuli kuitenkin maaliin asti.


Koivulan Heidi otti jälleen reeneissä upeita kuvia. Bonuksena saatiin vieläpä videointia jossa tytötkin vilahtavat.

Jäin reenien jälkeen Ouluun yöksi ja myöhään illalla tuli sitten ikävämpi puhelu kotoa.
"Susu" hamsteri, joka muutti Turun läheltä meille monen mutkan kautta, oli onnistunut karkaamaan häkistä ja löytyi meidän makkarista seisojan suussa käyneenä, eli elottomana :(
Harmittaa ihan vietävästi.. Tämä oli jo kolmas häkki missä Susu asui koska, aluksi se sai minun flunssan tai tuli pölyallegiseksi, joten vaihdoin sen toiseen häkkiin mihin laitoin kuivikkeeksi mörttiröpöä. Siitä dunasta se kuitenkin yritti syödä itsensä ulos, joten vaihdoin se akvaarioon missä on verkko päällä. Verkon päällä on aina ollut paino, mutta nyt se oli unohtunut :/ eli ei voi syyttää kuin itseään.
Juuri oli postikin tuonut 13kg paalin hamppukuiviketta tytölle ja kasan isompia juoksupyöriä.Kotimatkalla pysähdyin Ii:ssä Femman kasvattajan luona katsomaan pentuja, jotka on Femman puolisisaruksia. Kaksi ihanaa harmaata poikaa etsii vielä kotia.
Kuvia pojista ja muista sukulaisista löytyy täältä.

Nose puolestaan tilasi itselleen kasan lisäravinteita, josko niistä olisi jokin apu nivelille ja hankkarin kuntoutumiseen. Aina voi kokeilla ja samalla hukata kasan euroja.


Itselle rahattomuudesta huolimatta on iskenyt kauhea hevoskuume. Onneksi on noita tallikavereita jotka välillä työlistää. 
Jonkun kerran olen päässyt ajamaan huippu mukavalla orhilla nimeltään Joint Oak ja veinpä sen starttiinkin viikko sitten Rovaniemellä.

Toinen puuhastelukaveri on 1,5v Little Matt, jota on nyt laitumen jälkeen opetettu ajolle.

Hirmu järkevä varsa ollut ainakin tähän asti, tuntuu että oma 8-vuotias tolloilee paljon enemmän.
mm. eilen kävelylenkillä peruutti ojaan kun vastaan tuli russi, jolla perässään koppakärryt ja OMG kaksi kuskia.. eikä se vielä mitään muttako se poni pysähtyi nosben eteen töllöttään, se jos jokin oli liikaa mamman uljaalle "sotaratsulle".
Ja joo sotaratsu on ironiaa.. monesti miettinyt miten olisi käynyt sodassa jos ois ollut tuommonen kuvan kaunis lämppäri, joka pelkää omaa varjoaankin. Että kaikki kunnia suomenhevosille vaikka noin muuten ei se mun juttu olekkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti